De moment no se instaurarà el carnet de boletaire al Ripollès

De moment no se intaurarà el carnet boletaire al Ripollès

http://televisiodelripolles.xiptv.cat/noticies/capitol/el-carnet-de-boletaire-no-s-implantara-a-la-totalitat-del-ripolles

La sala de plens del consell comarcal del Ripollès va acollir la tercera reunió amb diversos representants públics i privats del territori per definir que es fa amb el carnet boletaire. Tot i que la proposta ha estat molt ben rebuda en general, sembla que encara no hi ha el consens adequat per extendre-ho a boscos de titularitat municipal i privada. El que si que es crearà si o si a curt termini és la comissió de treball per implantar el carnet més endavant.

http://televisiodelripolles.xiptv.cat/noticies/capitol/es-creara-una-comissio-de-treball-per-implantar-el-carnet-de-boletaire

En el termini màxim de quinze dies, es crearà una comissió tècnica de treball per decidir com s’implanta el carnet de boletaire a tot el Ripollès aquest 2014. L’objectiu és que hi ha hagi representats el màxim nombre de propietaris de boscos tant públics com privats perquè la mesura tingui èxit.

El que ja s’ha avançat és que la gestió anirà a càrrec de l’empresa pública de la Generalitat, Forestal Catalana, que assumirà el finançament de diversos aspectes com la senyalització. El que és una incògnita és quin preu tindrà el carnet. Precisament, el grup comarcal del PSC espera que la mesura no suposi un perjudici pel sector hoteler i de restauració. Els socialistes van reclamar que el consell demani alguna contraprestació al govern català per acceptar duu a terme aquesta prova pilot a la comarca.

 

 

Joomla templates by a4joomla