Mals averanys per al Montseny

Informació urgent sobre la darrera agressió: Turó de l'Home

 

COORDINADORA PER A LA SALVAGUARDA DEL MONTSENY

Finalment ho han fet. Mig d'amagat i en plena canícula, quan saben positivament que ens trobaran dispersos, o de vacances. «Aquest projecte no es farà si no hi ha consens al territori», això afirmava l'exdiputat Joan Ignasi Puigdollers el març de 2014. Doncs ja ho han fet! Sense el més mínim intent de contrastar-lo amb la societat civil d'aquesta muntanya. Els calia evitar les opinions contràries, les crítiques o les protestes. Han trigat vuit mesos en gastar-se els 150.000€, dels nostres diners, que la Diputació de Barcelona els va regalar. Però, finalment, ja tenen els seus Document Inicial Estratègic Pla Especial Urbanístic: Centre de Referència de la Meteorologia  a Catalunya (CRMC) i l'Avanç del Pla Especial Urbanístic Autònom pel turó de l'Home. Atenció, que no us enganyin aquests títols tant espectaculars! En realitat, es tracta d’acabar amb les normatives de protecció del massís, per tal de poder especular amb la natura que hi conté.

Ells han estat preparant curosament el seu projecte durant dos anys, i ara pretenen que la ciutadania presentem les nostres al·legacions en un mes. A això en diuen treballar amb transparència!

Llegir més:

 

http://www.llibertat.cat/2015/07/mals-averanys-per-al-montseny.-informacio-urgent-sobre-la-darrera-agressio-turo-de-l-home-31727

 

Joomla templates by a4joomla